Cautare

12078 de rezultate pentru "rezidentii promovatifara loc" (6.55 secunde)
Asta ar insemna, in opinia ministrului transporturilor, Radu Berceanu, amanarea scrutinului pentru alegerea romanilor din Parlamentul European, programat sa aiba loc pe 13 mai.
Deputatul liberal-democrat Horatiu Buzatu si-a anuntat ieri candidatura la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc pe 13 mai.
In timp ce la judet, liderii PD si PNL nici nu-si mai amintesc cand a avut loc ultima intalnire, la municipiu, alesii ambelor formatiuni nu pierd nici o ocazie sa se atace.
Acestea au fost concluziile reuniunii PSD care a avut loc ieri la Senat. ... In ceea ce priveste prima sedinta a noului guvern, care a avut loc miercuri la Palatul Victoria, presedintele PSD a afirmat ca acesta a avut "un start neconvingator".
In loc sa colaboreze cu Guvernul si cu celelalte institutii ale statului, a inceput un razboi de gherila impotriva tuturor institutiilor statului. ... Avem de-a face cu un om care, in loc sa asigure unitatea societatii, a rupt societatea in doua, a semanat dezbinare si ura.
Tot ieri, liberalii au pus in practica proiectul de unificare a fortelor de centru dreapta, primele discutii avand loc cu Actiunea Populara, reprezentata de constanteanul Max Banus.
"In PNL n-a avut loc o decapitare a partidului, el si-a mentinut coeziunea. Noi nici nu trebuia sa mergem la intalnire ieri, am facut-o din respect", a declarat Antonescu, referitor la discutiile care au avut loc ieri la Cotroceni intre presedintele Traian Basescu si partidele politice.
Revenind insa la evenimentele care vor avea loc in aceste zile la Mangalia, Zamfir Iorgus a precizat ca pe data de 15 iulie va fi inaugurata o biserica moderna, care are si casa mortuara.
Discutia hotaratoare si clarificarea listei comune ar putea sa aiba loc in cursul acestei saptamani. ... Liderul Uniunii a precizat ca lista UDMR a fost finalizata de Consiliul Reprezentantilor Unionali si ca, "daca are loc o schimbare, atunci tot CRU trebuie sa decida".
Astfel, la sfarsitul saptamanii trecute, pregatirile pentru alegerile care vor avea loc in data de 25 noiembrie a.c. ... La Mangalia, intrunirea a avut loc sub auspiciile organizatorice ale democratului Dan Moldovan, posibilul candidat al PD la Primaria municipiului Mangalia.
De asemenea, un loc va fi ocupat de candidatul independent Laszlo Tokes, deoarece pragul pentru candidatii independenti este de 2,5%. ... Avand in vedere ca Theodor Stolojan este presedintele PLD, este posibil ca acesta sa se retraga de pe lista pentru europarlamentare, lasand loc unui coleg mai tanar.
Totalul voturilor valabil exprimate este de 5.112.248, iar al celor nule de 246.405, adica 4,59%.PD se afla în continuare pe primul loc, cu 28,78% din voturi, urmat de PSD, cu 23,14% si de PNL, cu 13,45%.
- se obtine un loc de inhumare - in cazul celor doi, nu s-a facut acest lucru. Exista chiar riscul sa se faca inhumarea pe un loc unde exista deja un cadavru - se ajungea la profanare de morminte.
PSD a cheltuit pentru campania electorala din municipiul Constanta suma de 180.000 lei, mai mult decat PD-L si PNL la un loc, care au pus la bataie 125.000, respectiv 48.000 lei.
Ieri a avut loc mult-asteptatul Consiliu National de Coordonare comun intre Partidul Conservator si Partidul Social Democrat, la care au participat presedintele PSD, Mircea Geoana, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, liderul PC, Daniela Popa, secretarul general PC, Codrut Seres, vicepresedintele PC, Bogdan Ciuca, si presedintele de onoare al conservatorilor, Dan Voiculescu, alaturi de nu mai putin de 1.000 de reprezentanti ai celor doua formatiuni politice.
In cadrul unei intalniri de ieri de la Bucuresti, liderii nationali ai PSD le-au comunicat pesedistilor bihoreni ca "o conferinta judeteana, cum isi dorea Mihai Bar, poate avea loc doar dupa ce lucrurile in filiala vor fi puse la punct".
"Maine, la Iasi va avea loc un forum pentru educatie in care se va dezbate oferta PSD pentru aceasta ramura.
Potrivit lui Liviu Andrica, consilierul prefectului de Bihor, la inceputul lunii septembrie a avut loc constituirea Comisiei Tehnice Judetene Bihor pentru coordonarea si urmarirea indeplinirii sarcinilor prevazute in legislatia in vigoare, in ceea ce priveste alegerile pentru Camera Deputatilor si pentru Senat.
Motivul prezentei sale in orasul de pe Crisul Repede este prezentarea oficiala a candidatilor din toata Transilvania pentru un loc in Parlament din partea liberalilior.
Alegerile prezidentiale americane au loc mâine, dar ambii candidati se pregatesc deja de doua luni pentru o sarcina delicata pe care doar unul dintre ei va fi chemat sa o îndeplineasca:
google-analytics.com